Članovi

Eurolog doo

Palmira Toljatija 5/3
11070, Beograd-Novi Beograd
Tel: +381 11 422 3040
E-mail: e.stanyova@eurosped.bg
Web: www.eurolog.rs

Eurolog doo je podružnica EUROSPED Grupe, specijalizovana u oblasti kurirskih usluga i drumskog saobraćaja. Eurolog doo pruža svojim klijentima usluge špedicije, logistike, skladištenja, distribucije, kurirske usluge od vrata do vrata, ekonomično i brzo. Organizuje skladištenje i prevoz opasnih tovara (ADR), delimične i kompletne tovare, zbirne pošiljke, paletizovane tovare, tekstilnu robu na vešalicama.

Eurolog doo vrši carinsko zastupanje, carinsko skladištenje, skladištenje pod privremenim carinskim nadzorom, itd…

Politika Eurologa doo usmerena je ka klijentu i ima za cilj da ponudi najbolju moguću uslugu. Zato ćemo Vas pažljivo saslušati i brzo ćemo ponuditi optimalno rešenje, pod uzajamno povoljnim uslovima. Verujemo da samo na taj način možemo da održimo dugoročne odnose sa klijentima, partnerima i dobavljačima, što obezbeđuje stabilnost i transparentnost u poslovanju.

Evocon d.o.o.

Banatska 28v (Zemun)
11080 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 375 0808
E-mail: office@evocon.rs
Web: www.evocon.rs

Evocon d.o.o. je osnovan 2010. godine kao ogranak kompanije Euromarket Group, najvećeg bugarskog holdinga za prodaju i servis industrijske opreme i građevinskih mašina. Od svog nastanka 1992. godine, Euromarket group zastupa najnovije svetske tehnologije najboljih svetskih proizvođača iz oblasti industrije i građevinarstva. Jasna vizija, stručnost i odgovornost doprineli su tome da pored opreme, Euromarket Group, svojim kupcima ponudi i praktična, efikasna rešenja prilagođena njihovim potrebama.  Ovakav profesionalan pristup je odgovorio potrebama tržišta i kompaniji omogućio ekspeditivan rast i razvoj. Već u narednim godinama, Euromarket Group je otvorio više ogranaka u Bugarskoj i svoje poslovanje proširio na Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Hrvatsku i  Sloveniju.

2001.godine Euromarket Group se kroz kompaniju Industrijska oprema d.o.o. predstavlja srpskom tržištu tehnološkim rešenjima za industrijski vazduh i vakuum, rešenjima za manipulaciju teretom i skladištenjem robe i građevinskom mehanizacijom. Postaje generalni zastupnik premium brendova iz oblasti industrije i građevinarstva i dovodi na tržište Gardner Denver, Toyota Material Handling, Volvo, Manitou, Gehl, Parker i druge brendove. Zbog proširenja delatnosti sa građevinskim mašinama i opremom 2010. godine, ovaj segment poslovanja se izdvaja i fokusira pod okriljem novoformirane kompanije Evocon d.o.o. sa kancelarijama u Srbiji, u Beogradu i Nišu a zatim proširuje na zemlje regiona, Crnu Goru i Severnu Makedoniju, sa kancelarijama u Podgorici i Skoplju.

Evocon d.o.o. je na svim teritorijama prepoznat kao lider u prodaji i servisiranju mašina i opreme svetskih brendova kao što su Volvo građevinske mašine (bageri, utovarivači, zglobni damperi i drugo), Manitou telehendleri, Gehl mini utovarivači, FRD hidraulični čekići ali i opreme drugih brendova iz oblasti građevinske mehanizacije.

MISIJA

Misija naše kompanije je da obezbedimo našim kupcima savremene svetske tehnologije koje su duboko ugrađene u opremu čije proizvođače zastupamo. Prednosti ove opreme su izražene u efikasnim individualnim rešenjima sa niskim troškovima eksploatacije – ušteda goriva, visok kvalitet opreme, sigurnost pri radu, visoko kvalitetan i pouzdan servis i zaštita životne sredine. Sprovodeći svoju misiju mi garantujemo našim kupcima neprekidan i besprekoran rad sa visokim rezultatima.

CILJ

Cilj naše kompanije je da predlažemo našim kupcima ne samo opremu, nego efektivna rešenja koja potpuno zadovoljavaju njihove potrebe.  Samim tim težimo ka ostvarivanju dugoročne partnerske saradnje sa nasim partnerima. Za uspeh Evocon-a zaslužni su ljudi koji rade za kompaniju. Zato neprekidno ulažemo u povećanje kvalifikacije i kompetentosti naših kadrova.

Naš stručni tim stoji na raspolaganju kod pravilnog odabira opreme, nalaženja najpovoljnijeg fleksibilnog finansiranja, brze isporuke do kupca, obuke rukovaoca, dostupnost servisa 24/7 i brzu isporuku rezervnih delova i potrošnog materijala.

Gradimo budućnost!

SRBIJA

EVOCON d.o.o. ovlašćeni diler, autorizovani servis i prodaja originalnih rezervnih delova

Adresa: Banatska 28v (Zemun), 11080 Beograd, Srbija Tel: +381 11 375 0808 e-mail: office@evocon.rs www.evocon.rs

CRNA GORA

EVOCON d.o.o. ovlašćeni diler, autorizovani servis i prodaja originalnih rezervnih delova

Adresa:  Kralja Nikole 12, 81000 Podgorica, Crna Gora Tel: +382 68 853 710 e-mail: office@evocon.me

SEVERNA MAKEDONIJA

ЕВОКОН ДОЕЛ Експорт-Импорт ovlašćeni diler, autorizovani servis i prodaja originalnih rezervnih delova

Adresa: Ул. „11 Октомври“ бр.23/7, Скопје – центар, Северна Македонија Tel. +389 77 66 44 80

Infra Commerce Ogranak Beograd

Kneza Milosa 9/5
Beograd
E-mail: infra.beograd@trace.bg
Web: www.tracebg.com

Trzišna orijentacija preduzeća jasno je definisana i zasnovana približavanjem krajnjem potrošaču i obezbeđivanjem kompletne usluge, što podrazumeva potreban asortiman robe i materijala, traženi kvalitet uz najpovoljniju cenu.

Na teritoriji Srbije i u regionu, preduzeće „Infra Commerce ogranak Beograd“ postalo je sinonim za uspešnu kompaniju, kao i među inostranim partnerima iz brojnih evropskih zemalja, čemu u prilog govore imena renomiranih firmi sa kojima imamo usko vezanu saradnju: Pestan, Aco, Arcellor Mittal, Kardemir, JSW Italy, OMV, Pneumaster, Kemoimpex, Boja Sombor, Unipromet Cacak, Metaling, Arma Provotka i mnogi drugi.

U svakom segmentu najviši standardi su prioritet, kao i nastojanje da se konstantno održi visok nivo poslovanja. Takođe, danas osnovni cilj je zadržati konkurentnost ponude, što nama ide od ruke.

Nas koncept trgovine pre svega kupcu pruža komfor donošenja odluke i kompletno tehničko savetovanje prilikom kupovine, a u kombinaciji je uvek sa ponudom najkvalitetnijih proizvoda i brendova i to je već prepoznato od strane kupaca.

Sopharma trading doo

Viline vode bb, 
Beograd, Palilula
Tel: 011 4428002
E-mail: office@sopharmatrading.rs
Web: www.sopharmatrading.com

Naša priča počinje 2015. godine kada je Sopharma Trading – veleprodaja sa najvećim prihodom u farmaceutskom sektoru u Bugarskoj, počela sa regionalnom ekspanzijom, ulaskom na srpsko tržište. Kao deo kompanije Sopharma Trading Group delimo zajedničku misiju, viziju i vrednosti.

Danas implementiramo uspešan, diversifikovan poslovni model kompanije Sopharma Trading, koji nam pomaže da budemo među kompanijama sa najbržim rastom u zdravstvenom sektoru u Srbiji. Naša ambicija je da pokrećemo evoluciju u zdravstvu i svaki dan preduzimamo nove poslovne aktivnosti koje nas vode ka ostvarenju cilja.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez našeg sjajnog tima, sa kojim delimo naše vrednosti – timski rad, inovacije i strast. Ono po čemu se razlikujemo od drugih su ljudi. Zbog toga ohrabrujemo svaku individualnost, talenat i inovativno razmišljanje.

Trace Srbija ad Niš

Generala Tranijea 13a,
Niš
Tel: +381 18 517 000
E-mail: trace.serbia@trace.bg
Web: www.tracebg.com

KORPORATIVNI IDENTITET,   KORPORATIVNA ODGOVORNOST, POSLOVNA PRILIKA, POSLOVNA POVEZANOST.

TRACE SRBIJA AD NIŠ je srpska građevinska kompanija sa bugarskim kapitalom – ćerka kompanija „Trace Group Hold-a“ AD.

TRACE SRBIJA je pravi primer sprovođenja korporativne politike Holdinga – ostvarivanje konstantnog rasta kroz proširenje portfolija aktivnosti, uvažavajući lokalne vrednosti. U kompaniji domaći kadrovi čine skoro 99% zaposlenih – Trace Srbija  broji preko 320 zaposlenih, od kojih su samo 4 bugarski državljani.

Trace već 10 godina vodi doslednu investicionu politiku u Srbiji, koja počinje osnivanjem Ogranka Trace Group Hold-a u Beogradu 2013. godine. Sledeći korak Trejsovog prisustva na srpskom građevinskom tržištu, bila je privatizacija vodećih putarskih kompanija na jugu i istoku zemlje. Tokom 2018. godine dve srpske kompanije – „Trace PZP Niš“ i „Trace PZP Vranje“, koje su deo Holdinga od 2014. i 2015. godine su objedinjene i stvorena je nova kompanija TRACE SRBIJA AD, kojom rukovode inž. Stoyko Meškov i inž. Predrag Spasov.

Za vrlo kratko vreme, kompanija Trace Srbija je postala nezaobilazan partner lokalnim samoupravama. Trace u Srbiji radi na infrastrukturnim projektima Izgradnje, rehabilitacije i modernizacije drumskih i železničkih puteva od međunarodnog značaja, realizuje ugovore tekućeg održavanja puteva na više od 2.000 km državne i lokalne putne mreže na teritoriji Srbije, koji obuhvataju sve aktivnosti vezane za tekuće održavanje, ali i dosta složenije projekte sanacije i rehabilitacije državnih i opštinskih puteva.

Pre samo godinu dana, TRACE BUILD DOO je u Beogradu započeo je izgradnju stambeno – poslovnog objekta – CORNER PARK, koji će biti deo urbanog života u perspektivnom kraju glavnog grada Republike Srbije.

TRACE, kao vrhunska građevinska kompanija, predstavlja primer profesionalizma, brzine, kvaliteta, implementacije novih tehnologija. Prednosti kompanije su evropski kvalitet, efikasna rešenja i konkurentne cene.

ТRACE SRBIJA je društveno odgovorna kompanija, usklađena sa očekivanjima društva, njenih zaposlenih, partnera i kupaca.

Kroz donacije i sponzorstva pomaže razvoj i održavanje mnogih obrazovnih, sportskih i kulturnih manifestacija i inicijativa.